بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

درخواست‌ مکرر اروپایی‌ها برای واردات بیشتر گاز از روسیه

معاون نخست وزیر روسیه با اشاره به آمادگی مسکو برای از سرگیری انتقال گاز به اروپا از طریق خط لوله « یامال» گفت: تقاضا برای گاز ما وجود دارد و ما همچنان به اروپا به عنوان بازار بالقوه برای تولیداتمان نگاه می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، الکساندر نوآک، معاون نخست وزیر روسیه به خبرگزاری تاس گفت، مسکو آماده از سرگیری انتقال گاز به اروپا از طریق خط لوله « یامال» است.

 

نوآک توضیح داد: «بازار اروپا همچنان مناسب است زیرا کمبود گاز در این بازار ادامه دارد و ما توانایی کامل برای ازسرگیری عرضه را داریم. برای مثال، خط لوله یامال- اروپا که به دلیل انگیزه های سیاسی بسته شده، بلااستفاده مانده است.»

 

درگیری نظامی روسیه و اوکراین، در مورد وابستگی شدید اروپا به گاز وارداتی از روسیه بن بست ایجاد کرده است و اتحادیه اروپا تلاش می کند تا با قطع این وابستگی، جریانی از گاز ارزان پیدا کند.

 

جریان گاز خط لوله یامال-اروپا معمولا به سمت غرب بود، اما بیشتر این جریان از دسامبر 2021 معکوس شد زیرا لهستان دیگر گاز روسیه برای ذخیره در آلمان را نمی خرد.

 

ورشو در ماه می پس از رد درخواست مسکو برای پرداخت به روبل، توافق با روسیه را فسخ کرد. گازپروم نیز با قطع عرضه گاز واکنش نشان داد.

 

با این حال، نواک اشاره کرد، مسکو به طور مرتب درخواست هایی را از مصرف کنندگان اروپایی برای افزایش عرضه گاز دریافت می کند.

 

این مقام روسی گفت: «امروز، ما می توانیم با قطعیت بگوییم که تقاضا برای گاز ما وجود دارد... از اینرو ما همچنان به اروپا به عنوان بازار بالقوه برای تولیداتمان نگاه می کنیم. روشن است که کارزار گسترده ای علیه ما آغاز شده بود که با خرابکاری علیه خط لوله نورد استریم به پایان رسید.»

 

معاون نخست وزیر روسیه در این مصاحبه همچنین گفت، خط لوله «ترک استریم» که از طریق دریای سیاه از روسیه به ترکیه متصل می شود با «تمام ظرفیت» فعالیت می کند و 42 میلیون مترمعکب گاز در روز ارسال می کند.

 

وی افزود: «در حال حاضر، بحث و گفت و گوها در مورد اجرای ارسال بیشتر گاز از طریق ترکیه پس از ایجاد یک قطب گازی در این کشور در حال انجام است. ما فعالانه با کشورهایی که در این پروژه شرکت خواهند کرد و همچنین مشتریانی که گاز ار روسیه بخرند، همکاری می کنیم.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر